Butiksmontage

Butiksmontage för enskild butik, butikskedjor och kommersiella miljöer

Butiksfixaren ser helheten från tom lokal till färdig butik. Vi samordnar, projektleder och färdigställer din butik eller kommersiella fastighet. Vi erbjuder nyckelfärdiga resultat och butiksmontage klart i rätt tid till rätt kostnad. Allt i nära samarbete med dig som kund under hela projektet.

Med Butiksfixaren som partner för ert företag får ni specialister med lång erfarenhet av att projektleda butiksmontage och montering av butiksinredningar. Med vår professionella projektstyrning genomförs projektet fortare, man kan ha öppet butiken för att inte förlora omsättning och det blir mer kostnadseffektivt.

Vi projektleder byggnation, montage och installation av butiksinredningar

Butiksfixaren projektleder montering och installation av butiksinredning i samband med nybyggnation eller ombyggnation av butiker och kommersiella handelsmiljöer. Vi samordnar kundanpassade butiksinredningar samt display-lösningar.

Vi har flertalet samarbetspartners runt om i Sverige som levererar helhetslösningar inom butiksinredning och montage för ditt företag. Med oss får du en enda kontakt som har övergripande ansvar för att leda och koordinera hela projektet. Din kontakt ser alltid över logistik & leveranser, montage & utförande och även underentreprenörer & specialister.

Som er projektledare samordnar vi installation och montage av butiksinredning samt utrustning i exempelvis kassalinjen och självutcheckningszonen.

Efter genomfört butiksmontage

Efter genomfört butiksmontage

Eko Sundsvall

Eko Sundsvall

Montage och installation för kommersiella fastigheter

Söker du montage av inredning till din kommersiella fastighet som exempelvis restaurang, snabbmatskedja, café, hotell eller bensinstation? Butiksfixaren kan hjälpa er med att samordna och projektleda montage och installation för kommersiella fastigheter.

Vi övervakar installation och montage av allt från hyllor, diskar, belysning, el, nätverk, värme, VVS, golv, foliedekor, väggar, entrésystem till ställ och skyltar. Vi tar hand om allt montage genom vårt stora nätverk av hantverkare och medarbetare, som alla är specialister på butiksetablering och montering.

Butiksmontage med hög service

Från start tar vi helhetsansvar för stort som litet montage- och inredningsuppdrag för våra kunder, i nya som befintliga butiker.

När vårt uppdrag är slutfört och butiken är färdigställd, finns vi kvar. Skulle det dyka upp något efter att arbetet är färdigställt och uppdraget slutfört, finns vi där och fixar detta åt er. Vi finns även tillgängliga om ni behöver göra tilläggsbeställningar och underhållsarbete.

Vi är snabbt där om våra kunder behöver hjälp eller service efteråt och av personal som känner till just er butik. Detta tjänsteerbjudande är brett och innefattar allt från driftstopp i butik till enklare problem som exempelvis byte av lyse. Stort som litet uppdrag, finns vi där!

Ge nytt liv till din butik med Butiksfixaren

Känner du att din butik säljer dåligt eller behöver en uppdatering. Vi på Butiksfixaren hjälper dig med ombyggnadsprojektet för att ge nytt liv till butiken med en uppdaterad inredning och optimera ytan bättre. Med vår långa erfarenhet och över 500 utförda projekt, är vi experter på samordning av butiksmontering och inredningsmontering.

Med vår expertis inom butiksomställningar hjälper vi er att maximera ytor och ger butikslokalen ett nytt uppdaterat utseende. Detta samtidigt som du kan ha öppet som vanligt och inte behöver riskera förlorad försäljning.

Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss på telefon eller e-mail om du har frågor eller vill anlita oss för butiksmontage. Inget jobb är för stort eller för litet för oss och vi ser framemot nya spännande utmaningar.

Vill du jobba med oss?

Vi vill komma i kontakt med människor som tänker och jobbar som vi. Ansvarsfulla personligheter med hög kompetens som har lätt för att samarbeta. Håll utkik under våra nyheter eller skicka en spontanansökan till info@butiksfixaren