Butiksfixaren ser helheten från tom lokal till färdig butik.

Vi samordnar projektet, bygger, monterar, installerar och färdigställer nyckelfärdiga butikslösningar i rätt tid till rätt kostnad. Allt i nära samarbete med dig som kund.

Samordning till nyckelfärdig butik

Butiksfixaren tar helhetsansvar i projektet. Du får en enda kontakt med övergripande ansvar för att leda och koordinera logistik och leveranser, montage och utförande, underentreprenörer och specialister. God samordning innebär enkelhet för dig som kund, bättre kontroll och kvalitet samt kortare ledtider och kostnadseffektivitet i hela projektet.

Läs mer om våra butikslösningar

Byggnation, montering och installation

Butiksfixaren är specialister på samordning och projektledning av byggnation från butiksgolv till innertak i handelsmiljöer. Från enkelt utförande till avancerade speciallösningar som sticker ut. Butiksfixaren samordnar allt kring byggnation och montage av butiksinredning, installation av utrustning som exempelvis kyla, belysning och IT. Vi har lång erfarenhet av att jobba ansvarsfullt och framgångsrikt i öppna butiker, med bibehållen omsättning och försäljning i butiken.

Läs mer om butiksmontage

Läs mer om butiksinredning

Butiksservice

När butiken är färdigställd och uppdraget slutfört, så finns vi kvar. Butiksfixaren finns tillgängliga för tilläggsbeställningar och underhållsarbete, men också för felsökning. Du får snabb hjälp och kompetent service av personal som har kännedom om just din butik. Vårt tjänsteerbjudande är brett och innefattar allt från byte av enstaka glödlampor till att lösa problem som orsakar driftstopp. Vi fixar det.

Läs mer om butiksservice

Vill du jobba med oss?

Vi vill komma i kontakt med människor som tänker och jobbar som vi. Ansvarsfulla personligheter med hög kompetens som har lätt för att samarbeta. Håll utkik under våra nyheter eller skicka en spontanansökan till info@butiksfixaren

Gör karriär hos oss