Butiksinredning

Experter på montering av butiksinredning.

När det kommer till butiksinredning är det många olika faktorer man ska ta hänsyn till. Med oss på Butiksfixaren får ni en partner som har lång erfarenhet och många nöjda kunder.

Vi är specialister på allt från montage av butiksinredning till nyetablering, ombyggnationer och formatomställningar i handelsmiljöer. Butiksfixaren kan även erbjuda er en helhetslösning med koordinering av hela projektet, tillsammans med vårt breda nätverk av samarbetspartners i landet.

Tack vare vår breda och långa erfarenhet erbjuder vi er effektiva metoder för uppbyggnad av inredningen. Utefter era önskemål och förutsättningar, arrangeras butiksinredningen av oss i er butik på ett professionellt sätt, med en trygghet i att allt blir korrekt utfört under hela projektet.

Butiksinredning monterad av oss.

Butiksinredning monterad av oss.

Helhetslösning för smidig montering av butiksinredning

Butiksfixaren erbjuder montage av inredning med egna montörer, samordningsansvar för nyetableringar samt ombyggnationer inom detalj- och dagligvaruhandeln. Vårt rikstäckande nätverk med samarbetspartners tillåter oss att hjälpa dig vart du än bor i vårt avlånga land.

Uppdragen utförs i butikskedjor eller enskilda handlare runt om i Sverige, men även i andra kommersiella miljöer. Kommersiella miljöer som bensinstationer, hotellkedjor, restauranger, snabbmatskedjor och caféer. Med vår montering av butiksinredning hjälper vi er att verkställa era nya visioner av lokalen, på ett snabbt och smidigt vis.

Anlita oss för montering, spara tid och pengar

Vi vet att tid är pengar för företag, och det är viktigt att tänka på när man bygger om butiksytan eller lokalen. Med vårt smidiga tillvägagångssätt vid montering och formatomställningar, har butikerna i de flesta fall lyckats bibehålla sina försäljningssiffror. I vissa fall har butikerna till och med haft bättre försäljning under monteringen.

Med våra erfarna projektledare och duktiga montörer ser vi till att din butik får nytt liv. Med rätt inredning på rätt plats och säljdrivande varuexponering ökar du din omsättning och vinstmarginal. Hur man ska designa ett butikskoncept beror helt på vilken bransch eller verksamhet man bedriver.

Men oavsett det behöver man använda rätt kombination av form och färg, materialval och grafik till att skapa en snygg och visuellt tilltalande design som berättar en historia som förstärker ditt varumärke. Låt oss hjälpa dig att skapa köplust i din butik, stärka ditt varumärke och ta tillvara på alla möjligheter i er butik/ lokal.

Samarbetspartners

Butiksfixaren har ett utbrett nätverk med samarbetspartners som är väl införstådda med utmaningarna att jobba i en öppen butik. Kostnadseffektivt, utan att tappa i kvalitet.

Vi väljer hållbara och miljövänliga lösningar

Att göra miljövänliga och hållbara val som en integrerad del i konceptutvecklingen är en självklarhet för oss. Vi erbjuder till exempel hjälp med att lagerhålla demonterad och sorterad inredning som sedan får avsättning i både nyetableringar och ombyggnationer.

Grundstommen i en butiksinredning är ofta standardiserad och har en betydligt längre livslängd än ett designat koncept. Metallinredning kan med fördel omlackeras i stället för att nyproduceras vilket också ger ett hållbarare resultat än nyproduktion.

När man tar fram ett nytt mer hållbart koncept med återbrukat material kan dekoration och förslitningsytor anpassas till att ge nytt liv åt en befintlig butiksinredning och vara utbytbar med mindre framtida ”face-lift” uppgraderingar.

Vi på Butiksfixaren följer alla förordningar, lagar och myndighetskrav som gäller inom vår sektor. Vi återanvänder i största möjliga mån gärna brukbar inredning från våra projekt. Vi verkar för källsortering och övergår så mycket som möjligt från pappershandlingar till digitala handlingar.

Butiksinredning för olika butiker, branscher & produkter

Att inreda en butik kan kännas överväldigande på många sätt. Då kan det vara skönt att anlita proffs som hjälper till med en helhetslösning. Vår erfarenhet sträcker sig över många branscher inom handeln och har gett oss perspektiv som kan omsättas i nya butikslösningar. Vi har dessutom mycket praktiskt erfarenhet att dela med oss av, när det gäller val av butiksinredning, utformning av layout och kundvarv.

När vi monterar i butiker, oavsett bransch, har vi alltid kunderna i butiken i åtanke. Vi undviker att vara i vägen, så att era kunder lätt hittar produkterna de vill köpa. De behöver kunna komma fram till de produkter och varor de vill hitta, för att ni inte ska förlora köp samt inkomst under monteringen.

Med oss som ert alternativ för montage av butiksinredning, kan era kunder fortsätta att handla och ni slipper att tappa försäljning. Ni får en ny snygg butik, samtidigt som ni kan ha öppet.

500+ utförda projekt

Butiksfixaren har funnits sedan 2006 och har sedan dess utfört över 500 projekt. Med vår gedigna erfarenhet och många utförda projekt, har vi en kunskap som är bred. Vi hittar lösningar till våra kunder som är hållbara och ökar försäljningen i butiken.

Vår styrka är att vi förstår butikernas behov, vi anpassar vår arbetsprocess utefter kunden, kundens organisation och verksamhet. Alla projekt är unika, olika och har olika behov, vilket vi är väl medvetna om och anpassar arbetssättet utefter det.

Vi har ett brett nätverk med samarbetspartners som är duktiga på utmaningen med att arbeta i en öppen miljö/ butik. Resultatet håller hög kvalitet och är samtidigt kostnadseffektivt. Det ger oss möjlighet att bättre hjälpa er, vart ert företag än är lokaliserade.

Kontakta oss

Behöver ni hjälp med montering av butiksinredning? Kontakta oss på mail eller telefon för att anlita Butiksfixaren. Har du frågor om butikslösningar och hur vi kan hjälpa just er butik, kontakta oss idag för mer information och rätt hjälp.